fbpx
News
Për të qenë pjesë e Programit Discover America Work and Travel ju duhet që paraprakisht të parakualifikoheni në zyren e Discover America! - Edhe ju mund të jeni pjesë e Discover America Work and Travel WAT 2022! Klikoni në VIDEO dhe pastaj në TUTORIALS për tu njoftuar për procesin e aplikimit.    Studentë, ju do të keni në dispozicion të zgjidhni punën në njëren nga 79 Kompanitë Amerikane të cilët do të punësojnë Student nga Kosova për Verën 2022. Studentët e parë do të kenë mundësin të zgjedhin të parët. Është mirë të jesh ndër të parët, apo jo!    Aplikimi për Programin Work and Travel 2022 fillon me 6 Shtator. Studentë ejani në zyren e Discover America në Prishtinë të parakualifikoheni në Program, punoni dhe përjetojni jetën dhe kulturën amerikane gjatë verës 2022! Suksese nga DA    NËSE JENI ME SHOKË/SHOQE JU MUND TË PUNONI TEK PUNËDHËNËSI I NJËTË, OSE NËSE JENI VETË NE MEGJITHATË DO TË JU BËJM SË BASHKU ME STUDENT TJERË. SHUMË SUKSESE!

Discover America – Kosova

Discover Amerika është partner me sponsorin me të madh të J-1 vizës në shkëmbimin kulturorë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, CIEE e cila operon që nga viti 1947 njihet si lider në shkëmbimin kulturore ndërkombëtar për më shumë se 70 vite. Ne punojmë ekskluzivisht me partnerin tonë CIEE që nga viti 2007, dhe jemi kompania e parë në Kosovë që ofron studentëve përvojën e shkëmbimit kulturorë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ndërsa ne jemi liderë në programin Work and Travel në Kosovë, gjithashtu përmes partnerin tonë CIEE, ne jemi të përkushtuar për të siguruar një cilësi të lartë të shërbimit, ku të mësuarit dhe përvoja e studentit janë parime primare për ne. Discover America ofron programe si Work and Travel, High School Exchange, Programe Universitare jashtë vendit, Internshipe dhe Zhvillimit të Karrierës. Ne bëjmë çmos për të sjellë studentët të dalluar në programet tona, dhe jemi selektiv në baza të arritjeve akademike, nivelit komunikues në gjuhën angleze, si dhe tiparet personale. Programet kulturore japin mundësi të jashtëzakonshme studentëve për zhvillim personal dhe krijim të bazës për një karrierë të suksesshme në të ardhmen. Programi Work and Travel USA është program i shkëmbimit kulturorë, i rregulluar dhe i administruar nga seksioni për çështje arsimore dhe kulturore të departamentit të shtetit Amerikan.

 APLIKIMI NË PANAIRIN E FUNDIT PËR SEZONËN WAT2022 KA FILLUAR

 

THE GRAND FINALE WAT2022

 

MË SHUMË STUDENT PUNOJNË TEK PUNËDHËNËSI I NJETË ANDAJ EDHE NËSE JENI VETËM NE DO TË JU BËJM SË BASHKU ME STUDENTË TJERË, NËSE JENI MË SHUMË SHOKE/SHOQE MUND TË PUNONI TEK VENDI I NJËTË!

Ejani në zyret tona për tu parakualifikuar dhe rezervuar vendin tuaj në

THE GRAND FINALE WAT2022

Discover America Work and Travel 2022 dhe shijuar një verë të paharruar në SHBA.

Vendet mund të rezervohen vetëm nga studentët e parakualifikuar në Discover America dhe atë para mbajtjes së panairit. Suksese!

DATA E PANAIRIT TE FUNDIT

THE GRAND FINALE WAT2022

 18/19 MAJ

THE GRAND FINALE
Host Name Host City Host State Latest Start Date Hourly Wage Overtime Housing
Sacconnesset Golf Club EAST FALMOUTH Massachusetts 1-Jul $17.00 $25.50 Yes
The Clam Shack Kennebunk Maine 15-Jun $17.00 $25.50 Yes
Cois Na Tine Feile Irish Pub and Restaurant Wells Maine 15-Jun $15.00 $22.50 Yes
Hampton Jitney Calverton New York 1-Jul $15.00 $22.50 Yes
Mount Washington Cruises Laconia New Hampshire 25-Jun $15.00 $22.50 Yes
Nakoma Clio California 20-Jun $15.00 $22.50 Yes
Newport Tent – Event Services Portsmouth Portsmouth Rhode Island 15-Jun $15.00 $22.50 Yes
Anchor Restaurant Round Pond Maine 15-Jun $14.00 $21.00 Yes
Cool as a Moose Bar Harbor Maine 20-Jun $14.00 $21.00 Conditional
Lakeside View Pizza Laconia New Hampshire 15-Jun $14.00 $21.00 Yes
Narrow Gauge Inn Fish Camp California 15-Jun $14.00 $21.00 Yes
Sebasco Harbor Resort Sebasco Estates Maine 30-Jun $14.00 $21.00 Yes
Aramark Sports and Ent Morton Arboretum Lisle Illinois 20-Jun $13.75 $20.63 Yes
Courtyard Lake Placid Lake Placid New York 25-Jun $13.50 $20.25 Yes
Aramark Lake Tahoe at Zephyr Cove Resort Zephyr Cove Nevada 18-Jun $13.00 $19.50 Yes
Bayside Skillet The Crepe and Omelette Place Ocean City Maryland 20-Jun $13.00 $19.50 No
Olympia Companies Hilton Garden Inn Portland Portland Maine 15-Jun $13.00 $19.50 Yes
Olympia Companies Inn by the Sea Cape Elizabeth Maine 15-Jun $13.00 $19.50 Yes
Uncle Joels Ice Cream And Candy Old Orchard Beach Maine 18-Jun $12.75 $19.13 Yes
Pierres Restaurant and Market Bridgehampton New York 20-Jun $12.50 $18.75 Yes
Stop and Shop Supermarket at Narragansett 718 Narragansett Rhode Island 15-Jun $12.25 $18.38 Yes
9th Street Grill Virginia Beach Virginia 15-Jun $12.00 $18.00 Yes

Sacconnesset Golf Club

The Clam Shack

Cois Na Tine Feile Irish Pub and Restaurant

Hampton Jitney

 Nakoma

Newport Tent – Event Services Portsmouth

Anchor Restaurant

Cool as a Moose

Lakeside View Pizza

Narrow Gauge Inn

Sebasco Harbor Resort

Aramark Sports and Ent Morton Arboretum

Courtyard Lake Placid

Aramark Lake Tahoe at Zephyr Cove Resort

Bayside Skillet The Crepe and Omelette Place

Olympia Companies Hilton Garden Inn Portland

Olympia Companies Inn by the Sea

Uncle Joels Ice Cream And Candy

Pierres Restaurant and Market

Stop and Shop Supermarket at Narragansett 718

9th Street Grilllaware CIEE Recruit

– REZERVO VENDIN TËND SA MË PARË, FIRST COME FIRST SERVE!

QASJA NË INFORMACIONET E DETAJIZUARA ËSHTË

E REZERVUAR PËR STUDENTËT TË REGJISTRUAR NË PROGRAM.

 

Numri është i limituar!

– FIRST COME FIRST SERVE!

NËSE JENI ME SHOKË/SHOQE JU MUND TË PUNONI TEK PUNËDHËNËSI I NJËTË, OSE NËSE JENI VETËM NE MEGJITHATË DO TË JU BËJM SË BASHKU ME STUDENTËT TJERË. SHUMË SUKSESE!

Për sezonën WAT2022 Discover America janë mbi 770 oferta për studentët kosovar, në 79 kompani amerikane në mbi 33 destinacionet në SHBA

– Kujdes: Discover America është kompania e vetme e licencuar nga CIEE për territorin e Kosovës për Programin Work and Travel USA, dhe zyrja gjindet vetëm në Prishtinë, rruga Garibaldi 51/8.

 – Discover America nuk është e asociuar me asnjë kompani tjetër në Kosovë, dhe është përgjegjësi e studentit të mos bije në lajthitje nga imitues të ndryshëm por të bëjë hulumtim të saktë dhe të jetë i sigurtë që është vërtet në zyre të Discover America.

 – Discover America është administron e para në Kosovë me programin Work and Travel USA.

–  Mbi 2700 student në Kosovë tani më kan qenë pjesë e Programit Work and Travel USA.

 – Mbi 15 vjetë administrimi të suksesëshëm të Programit WORK AND TRAVEL USA

– Bindshëm studentët e Discover America e kan aprovimin më të lartë të vizave J1 në tërë Ballkanin!

– Suksesi jonë bazohet në përkushtim, profesionalizëm, korrektësi ndaj punës, presim që edhe ju të ndani vlerat e njëta me ne!

 – Edhe ju mund të jeni pjesë e suksesit!

SUKSESE!

ËSHTË MIRË TË JESH I PARI!

 Shumë suksese ju dëshiron Discover America

Një falënderim i jashtëzakonshëm shkon për Ambasadën Amerikane në Prishtinë për përkrahjen e vazhdueshme ndaj studentëve nga Kosova në Programin Discover America Work and Travel.

Studentë, nëse dëshironi të ju bashkëngjiteni 150,000 studentëve nga mbarë bota në programin Work and Travel dhe të shijoni një verë të paharrueshme duke punuar dhe përjetuar kulturën dhe jetën amerikane gjatë verës 2022,  ejani në zyren e Discover America në Prishtinë.

Apliko në zyren e Discover America dhe rezervo vendin tënd në Panairë!

  • Për më shumë në vizito zyren e Discover America. SUKSESE!

NËSE JENI ME SHOKË/SHOQE JU MUND TË PUNONI TEK PUNËDHËNËSI I NJËTË, OSE NËSE JENI VETË NE MEGJITHATË DO TË JU BËJM SË BASHKU ME STUDENTËT TJERË. SHUMË SUKSESE!

3 Steps To Start Travel

1
Select a Program
2
Apply
3
Receive

J-1 Visa

Enjoy a Trip You Remember Forever

Proud Of Our Work

0
Years of work
0
Happy students
0
US Employers

Panairi i rradhës mbahet edhe