News
Për të qenë pjesë e Programit Discover America Work and Travel ju duhet që paraprakisht të parakualifikoheni në zyret e Discover America! - Edhe ju mund të jeni pjesë e Discover America Work and Travel WAT 2019! Klikoni në VIDEO dhe pastaj në TUTORIALS për tu njoftuar për procesin e aplikimit.    Studentë, ju do të keni në dispozicion të zgjidhni punën në njëren nga 77 Kompanitë Amerikane të cilët do të punësojnë Student nga Kosova për Verën 2019. Studentët e parë do të kenë mundësin të zgjedhin të parët. Është mirë të jesh ndër të parët, apo jo!    Aplikimi për Programin Work and Travel 2019 ka filluar. Studentë ejani në zyret e Discover America të parakualifikoheni në Program, punoni dhe përjetojni jetën dhe kulturën amerikane gjatë verës 2019! Suksese nga DA    NËSE JENI ME SHOKË/SHOQE JU MUND TË PUNONI TEK PUNËDHËNËSI I NJËTË, OSE NËSE JENI VETË NE MEGJITHATË DO TË JU BËJM SË BASHKU ME STUDENT TJERË. SHUMË SUKSESE!

About us

1

Discover America is a Students and Youth Travel Company which works directly with CIEE- Council on International Educational Exchange. CIEE is the leading U.S. non-governmental international education organization.

2

CIEE creates and administers programs that allow high school and university students and educators to study and teach abroad.

3

Discover America together with CIEE is dedicated to recruit students from Kosovo to participate in different cultural exchange programs held in USA

Our location