News
Për të qenë pjesë e Programit Discover America Work and Travel ju duhet që paraprakisht të parakualifikoheni në zyret e Discover America! - Edhe ju mund të jeni pjesë e Discover America Work and Travel WAT 2018! Klikoni në VIDEO dhe pastaj në TUTORIALS për tu njoftuar për procesin e aplikimit.    Studentë, ju do të keni në dispozicion të zgjedhni punën në njëren nga 77 Kompanitë Amerikane të cilët do të punësojnë Student nga Kosova për Verën 2018. Studentët e parë do të kenë mundësin të zgjedhin të parët. Është mirë të jesh ndër të parët, apo jo!    Aplikimi për Programin Work and Travel 2018 ka fillur. Studentë ejani në zyret e Discover America të parakualifikoheni në Program, punoni dhe përjetojni jetën dhe kulturën amerikane gjatë verës 2018! Suksese nga DA    NËSE JENI ME SHOKË/SHOQE JU MUND TË PUNONI TEK PUNËDHËNËSI I NJËTË, OSE NËSE JENI VETË NE MEGJITHATË DO TË JU BËJM SË BASHKU ME STUDENT TJERË. SHUMË SUKSESE!

CIEE Discover America