fbpx
theme-sticky-logo-alt

Current Job Fairs / Employers

CIEE - Recruit WAT2023- Discover America

 
 

Klikoni në video për ti parë kompanitë në Destinacionet I dhe II

 
 

Klikoni në video për ti parë kompanitë në Destinacionet III dhe IV

 
 

Klikoni në video për ti parë kompanitë në Destinacionet V

 
15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://www.discoveramerica-kosova.com 300 0

Panairi i rradhës mbahet edhe