News
Për të qenë pjesë e Programit Discover America Work and Travel ju duhet që paraprakisht të parakualifikoheni në zyret e Discover America! - Edhe ju mund të jeni pjesë e Discover America Work and Travel WAT 2018!    Studentë, ju do të keni në dispozicion të zgjedhni punën në njëren nga 77 Kompanitë Amerikane të cilët do të punësojnë Student nga Kosova për Verën 2018. Studentët e parë do të kenë mundësin të zgjedhin të parët. Është mirë të jesh ndër të parët, apo jo!    Rezervimi i vendeve për Verën 2018 fillon me 21 Gushtë, kurse aplikimi fillon me 20 Shtator! Apliko në zyret e Discover America, punoni dhe përjetojni jetën dhe kulturën amerikane gjatë verës 2018! Suksese nga DA    NËSE JENI ME SHOKË/SHOQE JU MUND TË PUNONI TEK PUNËDHËNËSI I NJËTË, OSE NËSE JENI VETË NE MEGJITHATË DO TË JU BËJM SË BASHKU ME STUDENT TJERË. SHUMË SUKSESE!

Register

Registration form

After you complete and submit your registration you will be shown a how-to video about the procedures to follow.

 

Yes    No

We’ll contact you as soon as we review your information.

VËREJTJE!

Për të siguruar vendin në program, ju duhet të vizitoni Zyret e Discover America dhe të parakualifikoheni!