fbpx
News
Për të qenë pjesë e Programit Discover America Work and Travel ju duhet që paraprakisht të parakualifikoheni në zyret e Discover America! - Edhe ju mund të jeni pjesë e Discover America Work and Travel WAT 2019! Klikoni në VIDEO dhe pastaj në TUTORIALS për tu njoftuar për procesin e aplikimit.    Studentë, ju do të keni në dispozicion të zgjidhni punën në njëren nga 77 Kompanitë Amerikane të cilët do të punësojnë Student nga Kosova për Verën 2019. Studentët e parë do të kenë mundësin të zgjedhin të parët. Është mirë të jesh ndër të parët, apo jo!    Aplikimi për Programin Work and Travel 2019 ka filluar. Studentë ejani në zyret e Discover America të parakualifikoheni në Program, punoni dhe përjetojni jetën dhe kulturën amerikane gjatë verës 2019! Suksese nga DA    NËSE JENI ME SHOKË/SHOQE JU MUND TË PUNONI TEK PUNËDHËNËSI I NJËTË, OSE NËSE JENI VETË NE MEGJITHATË DO TË JU BËJM SË BASHKU ME STUDENT TJERË. SHUMË SUKSESE!

Useful links


Warning: A non-numeric value encountered in /home/agronk98/public_html/wp-content/themes/work-travel-company/fw/core/core.reviews.php on line 210

Useful links

www.ciee.org/wat/arrive
www.ciee.org/insurance
www.ciee.org/wat/health/laws.aspx
www.ciee.org/wat/prepare/online-orientation
www.onlineorientation.ciee.org
www.dynamichire.ciee.org

 For short term housing and hostel reservations

www.hostels.com
www.hostelworld.com
www.hostelusa.com
www.hostelbookers.com
www.hiusa.org
www.hinewyork.org
www.ymca.int

Finding Long-Term Housing

First check options on your Job Description – Housing details.

www.craigslist.org
www.apartmentlist.com
www.roommates.com

For Traveling

www.greyhound.com
www.amtrak.com
www.expedia.com
www.ebookers.com
www.orbitz.com

News-Weather

www.usatoday.com
www.weather.com
www.cnn.com
www.theweathernetwork.com
www.travelforecast.com