fbpx
News
Për të qenë pjesë e Programit Discover America Work and Travel ju duhet që paraprakisht të parakualifikoheni në zyren e Discover America! - Edhe ju mund të jeni pjesë e Discover America Work and Travel WAT 2023! Klikoni në VIDEO dhe pastaj në TUTORIALS për tu njoftuar për procesin e aplikimit.    Studentë, ju do të keni në dispozicion të zgjidhni punën në njëren nga 77 Kompanitë Amerikane të cilët do të punësojnë Student nga Kosova për Verën 2023. Studentët e parë do të kenë mundësin të zgjedhin të parët. Është mirë të jesh ndër të parët, apo jo!    Aplikimi për Programin Work and Travel 2023 fillon me 5 Shtator. Studentë ejani në zyren e Discover America në Prishtinë të parakualifikoheni në Program, punoni dhe përjetojni jetën dhe kulturën amerikane gjatë verës 2023! Suksese nga DA    NËSE JENI ME SHOKË/SHOQE JU MUND TË PUNONI TEK PUNËDHËNËSI I NJËTË, OSE NËSE JENI VETË NE MEGJITHATË DO TË JU BËJM SË BASHKU ME STUDENT TJERË. SHUMË SUKSESE!

Our Team

The difference between what we do and what we are capable of doing would suffice to  solve most of the world’s problems.

Mahatma Gandhi

A few words about

Team Members

Sofia Woods
Manager
Labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nost rud exercitation ullamco labori.
Ellie Baxter
Manager
Labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nost rud exercitation ullamco labori.
Charlie Mills
Manager
Labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nost rud exercitation ullamco labori.
What do our members say?

This is the most fun work in the world and I look forward to coming into work every day! We talk people all day and just have a laugh and get to help amazing people while we do that!

Mark ChapmanStudent

This is the most fun work in the world and I look forward to coming into work every day! We talk people all day and just have a laugh and get to help amazing people while we do that!

Diana KimStudent

This is the most fun work in the world and I look forward to coming into work every day! We talk people all day and just have a laugh and get to help amazing people while we do that!

Allison WebbStudent

Ready to Start Your Working Holiday?

Panairi i rradhës mbahet edhe