fbpx
theme-sticky-logo-alt

Register

 

Registration form

After you complete and submit your registration you will be shown a how-to video about the procedures to follow.

 

Yes    No

We’ll contact you as soon as we review your information.

VËREJTJE!

Për të siguruar vendin në program, ju duhet të vizitoni Zyrën e Discover America dhe të parakualifikoheni!

 

15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://www.discoveramerica-kosova.com 300 0

Panairi i rradhës mbahet edhe