fbpx
theme-sticky-logo-alt

Registration

After you complete and submit your registration you will be shown a how-to video about the procedures to follow.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

We’ll contact you as soon as we review your information.

VËREJTJE!

Për të siguruar vendin në program, ju duhet të vizitoni Zyrën e Discover America dhe të parakualifikoheni!

15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://www.discoveramerica-kosova.com 300 0

Panairi i rradhës mbahet edhe